შემადგენლობა:
- 1 კგ ატამი
- 4 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი
- 0.5 ჩ.ჭ წყალი
მომზადება:
კანგაცლილი და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდს ნაჭრებად, მოვათავსოთ ქვაბში,
დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე.
როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ,
ვიდრე მზად არ იქნება.